BVC och dagisplats

publicerat i Charlie 10-11 månader;
Idag var vi först på kyrkis. Charlie var relativt lugn för att vara charlie. Men han gjorde en liten miss och trillade rakt i lilla Sonjas knä och Sonja blev rosenrasande och bet och rev Charlie massor och attackerade honom riktigt! Hon har humör den lilla tösen och detta var första gången vi fick se det! Hennes mamma blev helt chockad och Charlie såg lite oförstående ut. Han fick två rivmärken i pannan men annars fick han inga skråmor. När han för en gång skulle in kröp över någon som en bulldoser så fick han stryk stackarn <3 
 
Sen åkte vi till BVC. Charlie tryckte på knapparna på vågen hela tiden så vi  fick aldrig någon exakt vikt men hon skrev in 10,6kg men det pendlade mellan 10,6 och 10,8kg. Han var 76cm lång och hade ett huvudomfång på 46,5 cm. Mammas stora kille. 
 
Charlie har börjat släppa jätte mycket idag och går hur långt som helst!! Nu framåt kvällen har han gått mer än han krypt! Han brukar föredra att krypa för det går så fort! Men nu så! 
 
Sen fick han papper om att han fått dagisplats idag. Han börjar den 4 Mars 2014 på Kompassen här i blentarp! Tiden bara försvinner för oss. men jag njuter av livet med min lilla son! 
En pytteliten Charlie
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sibba - 17årig mamma med en alternativ stil:

Åh vad liten och söt han var där!

Kommentera inlägget här :