Julmys och mycket piggare

publicerat i Charlie 10-11 månader;
Nu är lillkillen mycket piggare, han hostar och kräker slem fortfarande och snorar men han är inte febrig och han verkar betydligt piggare, sov dessutom hela natten utan att ens vakna för mat!! Så skönt efter  3 nätter med gallskrikande kille och väldigt lite sömn + jobb på det. Vilket innebar väldigt trötta föräldrar men idag är jag ledig, så himla skönt. Gick ner till dagiset och pratade lite med dem om inskolningen, de ska ringa tillbaka för att bekräfta om det går bra att börja 2 veckor innan han fick sin plats, men de trodde inte att det skulle vara något problem. Sen fick vi förmånen att få en förhandstitta på deras Luciatåg, så himla fint att se de små barnen sjunga i otakt och någon en helt annan melody, en somnade och vissa var helt inne i det och sjöng för fulla muggar. Det var så fint, det var en flicka som fick sjunga solo, hon var ca 5 år gammal och sjöng så fint och var jätte duktig! 
 
Häromdagen gjorde vi pepparkakor och pepparkakshus, huset rasade 3 dagar senare haha vet inte om pyntet blev för tungt eller om väggarna blev för mjuka men det blev kras i varje fall haha .men vi hade roligt när vi gjorde det. Charlie hjälpte till på sitt håll men han dregglade mest ner formarna och kletade med degen överallt. Men det är sånna sunder som förgyller vardagen. Julmusik, tända ljus, bakning tillsammans- vår familj! (jag skrev lite om baket i ett tidigare inlägg också) 
 
Här kommer en bildbomb! 
ny vattenflaska, han älskar den, den är bra att bita i när tänderna kliar också
haha kolla in frillan
hihi jätte roliga body!
Slappar i soffan
kolla vad lång han blivit!! 
Hjälper mamma att mata marsvinen. Eller ja, provsmakar vitkålen så den inte är giftig ;) 
bakar
Lyckades få tag i stekspaden som vi mjölade och använde för att  få upp pepparkakorna, så han blev helt mjölig i ansiktet.
Leker med bollarna han fått av Pontus farfar alltså ga farfar :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av fotografvesna.se:

så himla fin kille

Kommentera inlägget här :