Lekdejt

publicerat i Charlie 10-11 månader;
Att få vara iväg och träffa andra föräldrar är verkligen något jag uppskattar. Man har ju något gemensamt och barnen älskar att få leka med varandra. Idag var vi hemma hos Anna och Nils. Charlie och Nils lekte som galningar och hade jätte roligt. De lekte i 3 timmar i sträck innan båda började blir väldigt trötta. Det skiljer 1 månad på dem, men de är så pass gamla nu att det inte märktes. De for runt som glaningar och Charlie var jätte hård hänt och tog tag i Nils tröja baktill och bet honom i blöjrumpan, Nils kröp iväg och skrattade högljutt och Charlie satt fast där bak hahah Det såg så roligt ut. De lekte massor med köksredskapen och bäst av allt var att där var lådor de fick rota i! Jackpott!! ;) 
 
Imorgon blir det 10 månaders kontrollen för charlie på bvc, det ska bli spännande att se hur stor min kille är. Läkaren kommer också vara där och kolla hur hans mandlar ser ut. Men han kaskad kräker inget alls nu så jag tror inte att det är någon fara. 
 
På torsdag ska vi träffa Anna, Nils, Sandra och Ida för en lek dejt på Leos lekland! Ska bli roligt att åka till ett annat lekland och se hur där ser ut. För 2 veckor sedan var vi ju på busfabriken och barnen lekte så fint ihop så jag ser verkligen fram emot att åka iväg och låta barnen leka igen. Det är så kul att se nu när de är lite äldre att de faktiskt leker tillsammans och inte bara med sig själv. 
 
Idag sov charlie endast två stycken 10 minuters pass så han slocknade runt 20.30 idag istället för runt 22-23 tiden, så himla skönt, men vi får ju se hur länge han sover. Jag hoppas att han sover hela natten med ev stopp för välling. Vi får se om man får sådan lyx ;) 
 
Charlie och Nils
Ida, Nils och Charlie
 
 
 

Kommentera inlägget här :