Det blir mycket första!

publicerat i Charlie 0-1 mån;
När man får barn  är det mycket som händer för första gången, jag kommer uppdaterar många gånger i flera år om första gången Charlie gör saker. 
 
Här badar Charlie för första gången: 
Ute i vagnen för första gången (Lånad vagn så länge) 
<3 
Charlie dricker ur en liten mugg för första gången. (han fick lite ersättning pga att han hade lågt blodsocker när han kom ut.) 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Beatrice - mamma till Neo:

Vilken myskille! Jag tycker han är riktigt lik dig Anna! :)

2:a kommentar, skriven , av Sandra:

Det är klart. Allting ska ju göras för första gången, himla roligt varje gång kan jag tänka mig! :) Så söt han är!

3:e kommentar, skriven , av Kristin:

Du behöver inte ursäkta dig, vi läser gärna om Charlies alla "fösrsta gånger".
Hur mår du och din kropp efter allt?

Kram
K

Svar: Ärligt talat, min mage är upp och ner, jag sover i soffan för jag inte kan resa mig ur sängen. Jag fick klamrar också ska jag inte ha bandage, är sjukt rädd att jag ska fastna i något med dom. Magen gör ont pga att tarmarna ska hitta tillrätta igen och efter denna förlossningen har jag sjukt ont i svanken, då jag halvsatt mestadels av tiden i de där hårda sängarna. Ett tips är att inte ta sterila kvaddlar, det var inte värt det! Gjorde så så himla ont, och varade bara en timme... värdelöst.
pinkmum.blogg.se

4:e kommentar, skriven , av Mathilda :

Vad mysig han ser ut!

Vilket sjukhus födde du på? (för du bor här nere i skåne va) :) var det bra där? Jag är så kluven om vart vi ska åka om det är fullt i Lund.

:)

Svar: Han är super mysig. Jag födde i Ystad och det var verkligen toppen personal, de tog verkligen sig tid till en. Trots att min förlossning blev som den blev hade jag inte kunnat haft bättre stöd än vad jag fick av dem.
pinkmum.blogg.se

5:e kommentar, skriven , av Mathilda :

Ja det är Ystad vi lutar åt, så blir nog det också om det nu inte går i Lund för det är närmast ju :) Tack för svaret :)

Kommentera inlägget här :