Mormor och bebis

publicerat i Charlie 8-9 månader;
idag jobbade jag 13-19 så Charlie fick vara hos mormor sen hämtade Pontus honom. Det hade gått jättebra. undra om min unge är den enda som blir mer speedad när han är sjuk?!

idag fick min nästkusin sin bebis. Det blev en liten pojke på nästan 4kg! hon la upp en bild på honom och han rund o söt! :)Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Hoppas Charlie mår bättre snart! Så jobbigt då dom små ska vara sjuk. :( Kram på er!

Svar: Tack för att du tänker på oss! Han är lite bättre i magen nu men hostar fortfarande, det känns som att han är på bättringsvägen. Det är verkligen jobbigt när de små inte mår bra.
pinkmum.blogg.se

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Vill minnas att du la ut förut att du köpt en axkid bilbarnstol (jag vet jag har läst din blogg lite, men hittade den när du la ut adress på fl). Såg du på tv 4 nyheterna nu vid 19 att isofixen inte håller på de stolarna och klarar inte en krock på 60 km/h?
Tänkte bara att jag måste skriva ifall jag nu minns rätt, man vill ju inte att något ska hända ett barn. Ta hand om er!

Svar: Tack jag har läst allt om det och även kollat upp det och vi har de gamla fästena som ska vara säkra, dock så har vi bilstolen i en bil utan izofix just nu så den är fäst med bälte. Jag är väldigt glad att du skrev det ändå, sånt vill man ju verkligen veta! Tack! :)
pinkmum.blogg.se

3:e kommentar, skriven , av Anna:

Förlåt glömde skriva att meddelandet om bilstolen va från mig

Kommentera inlägget här :