Babblar

publicerat i Charlie 8-9 månader;
Igår så började Charlie helt plötsligt att babbla massor och nu går det knappt att få tyst på honom. Hajga googa bababla ga säger han hela tiden. Det är super gulligt och alla i affären ler mot honom när han babblar på :D 
Det kom så plötsligt från ingenstans! Nu är min fina kille hela 8 månader! Han är väldigt stadig och vill stå hela tiden! 
 
Idag har vi varit på öppna förskolan, Charlie lekte massor och han älskar verkligen andra barn. Men idag var det inte riktigt Charlies dag, Han trillade med ett lekbord över sig - ingen fara ett lätt och han trillade på en matta. Sen krockade han med en annan som kröp så han fick ett blåmärke i pannan. Efter allt detta blev han även påkörd av en lära gå vagn av ett annat barn. Det var verkligen inte hans dag idag. Men nu är han nöjd och sitter och tittar på sina favoriter babblarna och äter majskrokar. 
 
igår var vi hos barnmorskan, då vägde han 9,8kg och var 74cm lång! Min stora kille! Hon gjorde tester på honom som hon brukar göra på 1 åringar! Hon sa det att han är lika långt framme i det finmotoriska som en 1åring. Man blir stolt som förälder när ens barn är så duktigt! 
 
 

Kommentera inlägget här :