En till tand

publicerat i Charlie 7-8 månader;
Igår lyckades jag se att där är en till tand på gång ner! Denna i överkäken på samma sida! Såg ut till att bli en stor en rackare. Charlie dregglar så det forsar ur munnen och allt ska in! Han hittar allt smått skit och trycker in det så jag får städa nitiskt hela tiden men han hittar ändå något. Lilla busungen. 
 
Igår var vi på mamma bayby gympa direkt Charlie kom in i lokalen sken han upp som en sol och när  Aaron sen kom så flög dem två runt som galningar och var oskiljaktiga. De hittade en lucka till kuftkondtionering (eller liknande) Den stod båda två och slog på. Aaron är lite äldre så han kan redan gå själv och Charlie förstod inte att han inte kunde så några vurpor blev det. Den var väldigt söta ihop snodde majskrokar ur varandras munnar och skulle ha precis den leksaken som den andra hade. Helt underbara ungar! :D - och vi mammor fick såklart tränat lite också. 
 
När Charlie föddes fick han en overall av tant Ylva, han hade dock väldigt många overaller då så vi bytade den mot en större så han skulle kunna ha den nu till vintern. den är lite stor än men vintern har ju inte börjat än haha. Vi provade den på honom och han skrattade massor och var sååå söt. Jag tycker att den är super fin. 
 
Charlie brukar få äta gröt till frukost och när han ätit upp så brukar jag ge lite bröd med lite ost på och han älskar det! Just att få sitta och pilla själv och sen tycker han att det är gott också! :) Han får ca en halv bröd skiva men brukar mata hunden med hälften! :D 
 

Kommentera inlägget här :