skogspromenad

publicerat i Charlie 1 - 1,5år;
Söndagar är heliga det är den enda dagen då jag och Pontus är lediga tillsammans. Annars jobbar Pontus på mån-lör så just söndagar är viktiga för oss. Så idag gick vi ner till närbutiken Tempo och handlade bullar till frukost. det är inte ofta vi gör det. Vi handlade även lite jordgubbar och högrev.  Sen åt vi en god frukost tillsammans alla tre. Charlie mådde inte så bra så han åt bara ost och drack honungsvatten. Sen bestämde vi oss för att vi måste komma ut. Charlie behöver nog frisk luft även fast han inte mår så bra! Så vi packade ner lite frukt, välling och tog hundarna och gick. Packade ner Charlie i åkpåsen och njöt av att vara ute. Vi gick en 6 kms runda och lät hundarna få springa lösa på ett ställe. Wilma vår stora hund älskade det, hon sprang som en galning. Nu ikväll åt vi en god fondu middag och njöt av att bara vara vi! Charlie var lite gnällig och blev rastlös av att sitta stilla så länge så tillslut fick vi plocka undan allt snabbt så han kunde få komma ner och leka. 
 
Nu när han varit sjuk så har vi låtit honom sova 2 gånger på dan istället för en. Igår var det ingen problem men idag var det inte så bra att låta honom sova en andra gång. Han har fortfarande inte somnat för natten och klocka är 21:45.. :/ Vi får försöka få in rätt rutiner imorgon igen och för sen är det fortsatt inskolning för honom. Det blir Pontus som skolar in denna veckan då jag måste jobba. När vi lyckats få den lille snutten att sova så ska vi försöka njuta av jordgubbarna vi får se hur det går. 
 
Charlie somnade gott efter halva promenaden. Han somnade sittandes utan att luta sig mot något. Lilla söta killen! Vi fick luta honom tillbaka och fälla vagnen. så sov han gott en bra stund. 
 

Kommentera inlägget här :