Nu är det nära

publicerat i Charlie 11 mån - 1 år;
Vilket härligt väder det är nu. Snön kom även till oss här i skåne för några dagar sedan. Det har vi utnyttjat mycket och varit ute med Charlie i pulkan och han älskar det. Idag när vi var ute så gick han själv en hel del också, gud vad han blivit stadig fort nu! Han är riktigt snabb på att snappa upp saker nu. Igår pekade han på en bild på väggen och sa Pappa, och han pekar även på lampan och säger lampa. Jag är riktigt stolt över hur han utvecklas. Han är så duktig!
 
Vi hade en toppen natt nu inatt. Vi hade gäster igår kväll så vi tänkte att han kunde få vara upp lite längre än vanligt men han blev så trött så jag fixade i ordning honom och gav välling i sängen och han somnade vanlig tid vid 19:30. Sen vaknade han inte förens 23! Han brukar vakna vid 21-21:30. Då ville han han välling men somnade snabbt om. Sen sov han ända till 6:30! Då vaknade han för att han blöja var väldigt blöt och bajsig. Men vilken dröm natt. Han brukar vakna hur många gånger som helst så nu känns det som att det går åt rätt håll. Vi får se hur det går nu inatt. 
 
Jag tänkte visa er en bild från 20/1 2013 - tre dagar innan vår son valde att titta ut. När denna bilden togs hade vi inte den blekaste om att jag skulle ha en så långdragen förlossning som slutade i kejsarsnitt. Att vår son skulle ligga i vår famn 3 dagar senare. Det är så himla häftigt att han låg där inne och att min kropp klarade av att bära runt på denna tunga mage. Jag är fortfarande faschinerad. 
 
Nu är det 4 dagar till den stora dagen! Helt galet, var har tiden tagit vägen!? Och titta på oss nu! Vi står här med en stor fin kille som kan så himla mycket och har utvecklat en otrolig personlighet, han är glad, busig, uppfinningsrik och väldigt envis- inte konstigt med oss som föräldrar ;) Han är riktigt fingerfärdig och han kan ta ett sugrör och få ner det i hålet i juiceförpackningen, det tycker jag är riktigt duktigt av en 1åring- det är ju knappt så man själv lyckas ibland.  
 
Han leker gärna för sig själv men tycker även om att leka med oss och andra barn. Han säger en hel del ord: bla mamma, pappa, titta, tack tack, lampa, maaaat och dää. Han kan komunicera med kroppsspråk, nicka och skaka på huvudet. Han kommer oftast när man kallar på honom. Han kan gå, springa och klättra. Han har en stor kärlek för att bita i fötter och han älskar fjärrkontroller. Han är väldigt givmild och delar gärna med sig av sina leksaker och av mat (undra hur länge den givmildheten stannar kvar, snart är det väl "miiiiiin" som gäller ;). ) han älskar att bada och är en riktigt djurmänniska, kommer gärna och hjälper (läs stjälper) till med marsvinen, han är hårdhänt mot Nelly, vår hund men han älskar henne, han sätter sig gärna på henne och kramar henne hårt, klappar för hårt ibland och fint ibland. Så man får ha lite koll men hon är lite för snäll för sitt eget bästa. Han klappar, vinkar och pekar också. 
 
När nu blir det massor med bilder på saker vi gjort den senaste tiden. 
 
Full fart på pappa och Charlie
mamma och Charlie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sarah - Mamma till Julia, född 130207 ♥ :

Grattis Charlie på din dag idag, hipp hipp hurra! :D

Kommentera inlägget här :