Astma

publicerat i Charlie 1 - 1,5år;
för en vecka sedan var vi hos dietisten med Charlie för att få lite nyttig information. Han har ju haft väldigt lätt att vara förkyld och är väldigt harklig/hostig hela tiden. vi har inte tänkt så mycket på det då vi tänkt att det var dagis baciller. Men nu hade han feber i 3 dagar och fick virus prickar. Efter det blev han väldigt andningspåverkad. Så vi tog även upp det när vi ändå var på barnsjukhuset. Dietisten rekommenderade oss att boka en tid för att kolla så det inte var astma. Vi gick till receptionen men där var ingen så kikade försynt in i personalrummet och förklarade vad det jag ville. då hade vi sån tur att läkaren satt där då hans patient hade uteblivit så vi fick komma in direkt och mycket riktigt astma blev diagnosen.

Nu blir det medicinering med kortison och luftrörsvidgande medicin. Han fick en mask han ska andas in medicinen i. Han skriker så det skär i hjärtat när vi medicinerar honom men man märker redan att han börjar vänja sig lite. Nu blir det även att göra sig av med marsvinen för jag tror att spån och hö kan göra astman värre.

Nästa vecka ska vi ha inskolning på nya dagiset så då måste vi visa dem hur de ska medicinera Charlie och vara noga med att han får allt mjölkfritt. jag tror att det ska gå bra. Både jag och Pontus ska vara med på inskolningen så det känns väldigt bra.

Nu är vi nästan klara med tv rummet. lite gardiner och småfix kvar. bilder kommer när det är helt klart. imorgon ska vi äntligen börja ordentligt med vårt sovrum. jag har tagit ner lite tapet där inne redan men imorgon blir det sätta igång ordentligt. det är så himla varmt just nu så det är himla kämpigt att renovera men fint blir det.
















Kommentera inlägget här :