Barnmottagningen

publicerat i Charlie 2år;
Eftersom att vår stackars Charlie aldrig blir bra i sin mage så har vi pratat med vår bvc sköterska en hel del om detta och hon tyckte att vi skulle ringa till barnmottagningen i ystad för att försöka re i detta och få en klarhet i vad vi ska göra. Så jag ringde dit och hade super tur då de hade fått en avbokning precis så vi fick tid till dagen efter. 
Så vi åkte dit hela familjen. Först vägde och mätte de Charlie. Han ägde 17,75kg och var 99,2cm! Nästan en hel meter lång! 
 
Sen fick vi prata med en läkare, vi tog upp att han sover orolig, att han aldrig blir bra i magen och att han oftast är väldigt hyperaktiv - går på övervarv. Hon tyckte att vi skulle ta blodprov och avföringsprov men hon körde på samma diagnos som de gjorde förra gången vi var där och säger att han nog har toddler diareé vilket han kan han tills han är upp mot 5år gammal. Jomen jippi!, han lär aldrig bli blöjfri! Han kan inte kontrollera nr 2 alls.. kisseriet går bra men inte nr 2 :(. Det är synd om honom för nu är han så pass stor att han börjar bli medveten om det och han skäms! Han tycker verkligen att det är jobbigt. 
 
Läkaren sa till oss att vi ska försöka att ge honom mat med mycket fett och lite fibrer vilket är helt motsattsen till vad de brukar rekomenderar tydligen. Men jag känner att det är super svårt att veta vad jag ska ge honom för mat. Han äter ju mjölkprotein och sojaprotein fri kost också. Nästan alla mjölkprodukter ersätter vi ju med havreprodukter vilket är mycket fibrer. Vår bvc sköterska har skickat remiss till dietist så jag hoppas att vi kan få lite tips och råd nu efter nyår med hur vi ska gå till väga så att han kan få må bra. Det kan ju inte vara bra för honom att alltid var kass i magen och alltid vara så orolig i kroppen.
 
Vår stackars lilla kille! 
 
 

Kommentera inlägget här :