Vattkoppor

publicerat i Charlie 2år;
Nu var det länge sedan jag skrev något på bloggen och jag har egentligen väldigt mycket jag vill skriva om. Får börja någonstans och sedan se hur mycket jag hinner. Vi har fastnat i en serie som heter The Wallking dead så det är roligare att sitta och titta på den tillsammans än att jag sitter här och bloggar hela tiden haha :) 
 
Veckan innan Charlie fyllde år så fick han ögoninflamation, åkte till läkaren och fick en salva till hans ögon. Sedan bröt detta ut så att alla i familjen drabbades. En vecka senare på Charlies 2års dag upptäcker jag små prickar på hans rygg. Trodde först inte att det var något speciellt men meddelade ändå alla som hade barn som skulle komma på hans kalas att han hade lite prickar men inte var sjuk. Så vi beslöt oss för att ändå ha hans kalas, tyvärr så fick han feber fram åt kvällen och blev väldigt gnällig så hans kalas blev inte direkt så som vi hade tänkt oss. Hans mormor och morfar kom inte heller på hans kalas då de har en 2åring hemma hos sig. Så det var lite tråkigt då Charlie hade tjatat om mormor i flera dagar. Men hon kom i varje fall in om en snabbis innan kalaset bara för att lämna presenter så det uppskattades. 
 
Så jag faktum var att han hade fått vattkoppor. Pontus fick ta vabbandet denna gången så han fick köra ned till vårdcentralen för att få ett läkarintyg på vattkopporna eftersom att man bara får vabba i en vecka i rad utan läkarintyg, nu krävdes det 3 veckors vabb för stackaren. Han fick även utskrivet ett läkemedel som skulle lindra klådan.
 
Så nu kommer det lite vattkoppsbilder på vår lilla 2åring
 
Såhär såg han ut dag 1 i ansiktet. bara en liten prick vid tinningen.
morgon dag 1 på ryggen
kvälls ryggen dag 1Dag 2
dag 2
Dag 2 är man sjuk så får man äta massor med glass
ryggen dag 2
ryggen dag 2
ryggen dag 3
 febrig stackars liten :( 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Bea - mamma och geek:

Usch och fy för vattkoppor, det gör ont att se de små liven sjuka :( Har varit mycket sjukdomar nu i januari/februari. Nu har han iallafall det avklarat och kommer inte minnas klådan som äldre.

Kommentera inlägget här :