Julen 2014

publicerat i Charlie 1,5-2år;
Charlies andra jul!
Vi började morgonen med att äta en god frukost i tv-rummet, vi öppnade paketen som var till varandra här hemma, då vi tyckte att det blev aldeles för mycket paket att ta med oss till mormor och morfar. Vi tänkte göra det till vår egna lilla tradition. det är ju så mysigt för barnen att ha egna traditioner som de kan se fram emot när det närmar sig jul! Sedan gick åkte vi ut i skogen och gick en lång promenad i med hundarna. Super mysigt! 
 
Detta året var där ännu mer fart på Charlie än förra gången. Han och hans kusin Tino har börjat kunna leka mer och mer ihop vilket är väldigt roligt. Mamma hade även sina 2 jourhems barn med sig en flicka på 2,5 år och en pojke på 11 år. Sen var mina kusiner, moster och mormor och morfar, bror med familj, syster med familj och en hel flock med hundar. Så det var verkligen full fart och massa lek. 
 
Jag hade bakat allt julgodis, knäck, snickers, saffrans bullar med vit choklad, wiener nougat m.m. Mormor och moster hade lagat massor med mat och mamma hade bakat sitt super goda knäckebröd. Det är så mysigt till julen när vi alla träffas, det är trångt, högljutt, massor med papper och hundar. Jag älskar det! 
 
Morfar var Tomte även i år! Jag älskar när morfar är tomte, han är bäst! Charlie blev lite konfunderad när tomten kom men sen sprang han mest runder och stal andras julklappar. 
 
ga morfar, mormor, mamma och Charlie
ga mormor, mormor, mamma och Charlie 
 
 

Kommentera inlägget här :