Sättet att leka

publicerat i Charlie 2år;
Nu när jag har vabbat några dagar så har jag lekt väldigt mycket med Charlie på hans rum, det har varit väldigt mysigt! Jag har märkt att han lek har börjat att ändras. Han leker helt andra lekar nu än vad han gjorde innan eller rättare sagt han leker lekar, det gjorde han inte innan. Innan kunde han bygga lego, köra bilar, lägga pussel osv. Men nu så involverar han saker runt omkring honom och gör inlevelse i det han leker. Tex idag så tog han en Nalle och satte på en stol, sedan hämtade han 2 tallrikar, 2 skedar, 2 koppar och en kanna. så dukade han fint på bordet, framför nallen och framför en tom stol. Sedan hällde han upp dricka med kannan i båda glasen. Han satte sig sedan på den tomma stolen och låtsades att dricka och äta, sedan låtsades han att mata Nallen. Varje gång han hade låtats druckit sa han aaah! haha! 
 
Jag tycker att det är super spännande att uppleva och se dessa försändringarna. Det är kul att se hur hans utveckling går framåt med stormsteg. Han har börjat säga så himla mycket mer ord och meningar nu, som igår så sa han ju "mamma hoom, ah gå hem!" och idag han han sagt "helly" (Nelly vår ena hund), han brukar även säga "mamma, brum brum måmå" (då vill han åka bilen till mormor) :D 
 
Traktorer är det stora just nu, han blir i extas var gång han ser eller hör en traktor, han tittar på traktorer i en bok som han har och han spelar även ett spel med traktorer tillsammans med Pontus en del. Det tycker han är jätte roligt. Jag tycker att det är kul att han intreserar sig för något eget, vi försöker inte påverka honom i vad han ska tycka om men vi stöttar upp honom i det som vi märker att han gillar. Han går mycket i pappas fotspår, allt med motor är tufft ;) 
 
 
(Bara ÄLSKAR denna färglada, randiga tröjan från Villevalla!!)
 
 
 

Kommentera inlägget här :