Första plagget

publicerat i Graviditet 3-12 veckor;
Idag var jag och Pontus och handlade lite, då hittade Pontus en jätte söt body och 2 par tjocka söta strumpor som han köpte till den lilla. Han var så lycklig, detta är de första plaggen som Pontus köpt till vårt lilla hjärta 

Blivande farmor

publicerat i Graviditet 3-12 veckor;
idag berättade vi för den blivande farmorn om det lilla hjärtat.
Vi var båda väldigt nervös inför detta. 
Hon blev så chockad så Pontus fick säga det tre gånger innan hon förstod att det verkligen var sant. Hon tog det jätte bra och blev jätte glad för vår skull. Hon ifrågasatte om det var planerat och om det verkligen var detta vi ville. Vi berättade att det var planerat och att det verkligen var detta vi ville och att vi båda är super lyckliga. 

Blivande farfar

publicerat i Graviditet 3-12 veckor;
Vi har bestämt oss för att skaffa en större bil för att få plats med både hund och bebis och vi hade tur då den vliande farfarn ska sälja sin så vi gjorde en deal, så vi ska köpa hans bil.
Vi åkte upp till växjö idag där Pontus föräldrar bor och hans pappa hämtade oss vid tåget. I bilen på väg hem berättade Pontus att det inte bara var att vi ville ha en större bil för hundens skull utan även för att han skulle bli farfar. Han blev först snopen men vilket leende, Han blev jätte glad. Visst tyckte han att vi var för unga men han sa att det var helt upp till oss och att han var jätte glad för vår skull. 

Första Bm Besöket

publicerat i Graviditet 3-12 veckor;
Idag var vi hos banrmorskan för första gången. Min mamma följde med mig dit. Det var bara lite info samtal om droger, alkohol och matvanor. Jag tyckte dock att barnmorskan verkade väldigt skeptisk till min ålder och det kändes inte så jätte bra att gå hos henne. Nästa besök blir på en annan mödrvårdcentral då den som jag var på har semester, ska dit den 27/7-12 kl 14.00 Då kommer det vara inskrivning och dem ska ta blodprover och lite andra prover för att se så allt ser bra ut. Det är jag super nervös inför. Tycker verkligen inte om sånt men gud vad allt kommer vara värt det när vi har vårt lilla hjärta i famnen.
 
Här är en bild på mig och mitt stora hjärta min hund Nelly <3 

Blivande mormor och morfar

publicerat i Graviditet 3-12 veckor;
Idag fick lilla hjärtats blivande mormor och morfar veta att de lilla hjärtat växer där inne, dem blev chockade men glada. Jag fick en del gamla böcker av den blivande mormorn och det känns så skönt att dem tog det bra. 

Gud vad trött jag är

publicerat i Graviditet 3-12 veckor;
Nu börjar jag bara bli mer och mer trött, tur att jag är ledig från skolan fram till att jag tar studenten om 3 dagar. 
Huvudvärken kommer och går, halsbrännan även så. Jag har nu gått in i vecka 6 och nästa vecka är första mötet hos barnmorskan. Just nu behöver jag gå och kissa jätte ofta och har ett större behov av att dricka, är konstant törstig. Jag har ätit tabletter med folsyra och järn i sedan vi började försöka få barn vilket jag även fortsatt med nu. Nu har även Pontus börjat förstå att det verkligen växer en liten där inne. Lite tidigt med idag hämtade vi en babybox från barnen Hus.