Tack Libero

publicerat i Charlie 1 - 1,5år;
Vi köpte ju på oss en hel drös blöjor för ett tag sen och då kunde man skriva in blöjkoderna och få massa lego och det gjorde vi såklart. Charlie blev lycklig när det kom paket till honom! 
 
 
 

slängpuss

publicerat i Charlie 1 - 1,5år;
Vilken härlig helg vi har haft. Fredag kväll körda Pontus och lånade en verkstad för att kunna byta bromskivor och sen sov han hos mina föräldrar för de bor nära verkstan. Så jag och Charlie fick en mysig mamma son fredag kväll. Ibland behöver man få vara lite för sig själv. Det var faktiskt väldigt skönt att bara få slappna av och bara vara jag när Charlie hade somnat. 
 
I lördags var lite stressigt men jag tyckte att vi fick ihop det hela bra. Först var vi på barnloppis och jag fyndade ett par helt nya skor för 70:-, ett fodrat regnställ i nyskick för 50:-, en tröja för 35 och en tröja för 5:- och en leksak som man stoppar i en boll uppe vid så snurrar den nedåt för 15:- Loppis är verkligen för mig haha! Sen åkte vi på två husvisningar, detta var hus nr 11 och 12. jag börjar tappa hoppet om vårt drömhus men det är väl bara att fortsätta.
 
Sen åkte vi till ett Cafe och köpte med oss Baguetter och Jordgubbar som vi tog med oss ut i skogen. Vi gick en lång runda runt svaneholmssjön med hundara. Charlie älskade att få springa och upptäcka allting i skogen. Han vill gärna få gå själv nu och blir arg om man sätter honom i vagnen igen. Än så länge så protesterar han bara precis när man sätter ner honom och sen är han nöjd igen. Men man märker att han har börjat trotsa nu och mer lär det bli. Han är en mycket bestämd kille. Sen åkte jag till mina föräldrar och var där tills det var dax att köra hem och göra middag. När vi var där fick Charlie rida, det älskar han! Han är jätte förtjust i hästarna och jublar när han får vara nära och klappa och sitta på dem. Föresten så har Charlie börjat få till det här med att äta med sked nu. Jag blev så stolt när jag såg hur duktig han blivit! Nu äter han tom sin gröt själv.
 
I söndags åkte Pontus till Danmark för att hämta sin bror på flygplatsen och då gick jag, Charlie och hundarna till lekplatsen och lekte massor. Sen ringde mamma och påminde mig om hundpromenaden som var under dagen så jag hann knappt in förens det var dax att gå ut igen. Vi var 20 pers och 15 hundar som gick en härliga skogsrunda tillsammans här i Blentarp. Det är en ny rolig satsning som byalaget har. Så varannan söndag satsar vi på detta. Sen gick jag hem och mötte upp Pontus som hade kommit hem igen. Vi funderade lite på vad vi skulle hitta på och kom fram till att det kunde vara roligt att åka till mina föräldrar och grilla med dem. Charlie älskar att vara hos mormor och morfar, där finns ju massor med djur, gungor, leksaker och stor yta att leka på. Det var verkligen toppen väder och jag har faktiskt fått lite färg på näsan :) 
 
Idag har jag varit och jobbat men Pontus var hemma med Charlie. Vi har ju misstänkt mjölkallergi på något sätt på honom så idag fick Pontus åka till vårdcentralen och ta blodprov på honom. Han blev jätte ledsen när de tog provet men Pontus var jätte stöttande. Sen åkte de till unga föräldrar så Charlie fick busa och leka med de andra barnen och glömma bort de dumma. När jag kom hem visade han mig sitt plåster :D Han har börjat att ge slängpussar idag också. Så himla gulligt! 
 
Här smakade han sand och insåg hur äckligt och jobbigt det blev. Detta är de fodrade regnsetet jag köpte för 50:-Detta är ett nytt påhitt från Charlies sida, Han går och fryner på näsan hela tiden haha.
 I lördags gjorde vi även ett handavtryck på Charlie, vi ska även göra en fot.
Wilma och Nelly
tröttmys framför tven
kramar stackars Wilma.
Visa mamma plåstret
Han har blivit så lång!!! 
 
 
 

Lösningen?

publicerat i Charlie 1 - 1,5år;
Nu har jag beställt ett pannband till Charlie som han ska få ha på dagis när han ska sova, jag hoppas att det blir en lösning på hans lilla hårpillar problem. Jag beställde ett med hans namn i reflex på, himla fräckt! Passade även på att beställa en mössa i samma stuk då. Jag har inte fått hem dem ännu men betalade idag så får de förhoppningsvis i veckan! Får ju göra reklam för tjejen som är så grymt duktig på att göra dessa: Älskade Hjärtegryn på Facebook.