Plus på stickan

publicerat i Charlie 1 - 1,5år;
Idag är det den 26/5 det är en viktig dag för vår del, en stor dag! Det var den dagen jag fick plus på stickan och vi insåg att vi skulle få äran att bli föräldrar. 2år sedan är det nu och jag kan inte förstå att tiden har gått så fort!
Så mycket känslor det rusade igenom våra kroppar den dagen! Massa pirr och tankar. Kommer aldrig att glömma det! Nu har vi en pojke på 16 månader som kan jätte mycket saker och han säger massor med nya ord varje dag. Inga meningar ännu men idag sa han Gaffel för första gången. Jag är otroligt glad att jag får äran att vara mamma till honom!
 
Halvvägs
 
 
 
 
 
 

Djurparken

publicerat i Charlie 1 - 1,5år;
Idag har vi varit på ystad djurparken med facosyd (en familjehemsförening) Min mamma har familjehem så det var därigenom. Vi var närmre 20 pers, det var super trevligt. Jätte fint väder, djuren syntes väl och det tog inte allt för lång tid så barnen hann aldrig tröttna. Charlie tyckte dock bäst om de vanliga djuren så som getter, grisar och marsvin. Han lekte även en del i gräset och på lekplatsen. Här kommer lite bilder. 
 
 

Ett brev till dig

publicerat i Charlie 1 - 1,5år;
Idag är det din 96e födelsedag. För ett år sedan samlades släkten för att fira dig denna dagen men i år firar vi inte tillsammans, men jag vet att alla tänker på dig, inte bara idag utan varje dag. Jag sa aldrig till dig hur mycket du betydde för mig, men jag tror att du visste ändå. Något jag brukade önskar ända sedan jag var liten var att du skulle få träffa mitt barn. Att du fick träffa ditt 5e barnbarns barnbarn, det betydde verkligen mycket för mig. Du fick aldrig se honom prata eller gå, men du fick hålla i honom, pussa på honom, dofta på honom och du hann få ett foto på honom som du hade på din tv-bänk. Jag tror att du ändå kan se honom nu och glädjas med hans utveckling. 
 
Jag saknar dina omfamnande kramar som gjorde att man nästan inte kunde andas, jag saknar även dina onda nyp i kinderna. Jag vet att jag inte uppskattade det på samma sätt innan men nu när jag vet att jag aldrig mer kommer få känna de kramarna och nypen så saknar jag dem. Jag har bilden på oss, våra 5 generationer i vardagsrummet synligt på ett bord, när jag ser bilden tänker jag ofta på dina hyss du gjorde och att du var en riktigt busig tant med humor och bestämdhet. Minnen som när du matade Gotte med kanelbullar i smyg och när du tvunget skulle ha socker till kaffet som du sedan gömde, de finns alltid kvar hos mig. Jag är glad att jag fick vara en del av ditt liv!  Du var den bästa gamla mormorn man kunde ha! Grattis på födelsedagen Siri Persson (min gamla mormor) <3