Kusin Tino

publicerat i Graviditet 3-12 veckor;
idag åkte vi och berättade för min bror, hans sambo och deras son Tino att vi väntar en liten, dem vlev jätte glada och tycker verkligen att det är jätte kul. 
Jag har sytt en dregglis som vår lilla bebis ska ha sen <3 
 

Barnmorskan

publicerat i Graviditet 3-12 veckor;
idag tog jag mod till mig och ringde barnmorskan.
Fick en tid 14/6. Jag var super nervös under tiden jag ringde, skakade och visste inte alls vad jag skulle säga. men jag fick en del tips om vad jag bör undvika för mat och vad jag bör äta för mat, jag fick även veta lite om vilka medeciner jag får och inte ta. Hon upplös även mig om att det är helt normalt att ha lite molande värk från livmordern.
 
Allt är så nytt men vi är verkligen super lyckliga att vi ska bli en komplett familj. 
Både jag och Pontus (den blivande pappan) älskar redan de lilla hjärtat som växer där inne. 
 

Illamående

publicerat i Graviditet 3-12 veckor;
Idag kom det lite illamående vet inte om det är inbillning bara för att jag plussade igår eller om det är på riktigt men det är inte så kraftigt i varje fall. 
 

Äntligen

publicerat i Graviditet 3-12 veckor;
Äntligen fick vi vårt efterlängtade plus! Vi är så lyckliga!! Är 4 veckor gången.
Jag gick upp runt 9 på morgonen och eftersom att ha ganska ont i brösten några dagar bestämde jag mig för att ta ett test, det visade ett fint +! 
Blev så lycklig att jag bara satt där en stund och fnissade innan jag gick in och väckte den blivande pappan. Han blev först jätte chockad (vilken väckning liksom) men när han väl vaknat blev han jätte glad. Tror inte att någon av oss kan förstå att detta är sant än. Men gud vad vi är lyckliga och vi älskar redan vårt lilla hjärta som växer där inne.