Novembermamma träff

publicerat i Charlie 3 år, Lilly 3-4 månader;
idag gick jag upp kvart i 6. Vi skulle på läkarbesök med Charlie på morgonen i ystad så det var bara att klä på sig och sticka iväg. Fick inte ut jätte mycket utav besöket... Blodprovet visade inte allergi mot fisk och vi ska bara fortsätta som vi gör.. Läkaren kunde lika bra ringt... Men vi fick mätt och vägt honom. Han är nu ca 3 år och 1 månad. Vägde 18,55kg och var 100,2cm lång. 
 
Direkt vi kom hem så tog vi ut hundarna och sedan gjorde vi oss i ordning och tog en promenad ned till Josefin och Philip. Vi skulle ha novembermamma träff där. Josefin hade fixat fika med bullar och massa goda pålägg! Vi var 6 mammor och bebisar. Som vi pratadade och hade super mysigt, vi hade kunnat sitta där hur länge som helst allihopa! Sånt här gjorde jag aldrig med Charlie och jag tycker verkligen att detta är super roligt! Detta är andra gången jag och Lilly är på novembermamma träff. Jag hade Charlie med mig idag också och han skötter sig otroligt bra! Är riktigt stolt över hur duktigt och fint han lekte. Visst busade han och trotsade lite och öronen är sen länge tappade men han var otroligt mycket lugnare än vanligt. Han åt hela 4 ägg, knasunge! 
 
Vi passade på att ta lite bilder på alla barnen tillsammans, de var såååå söta tillsammans! Bubblade i hela min kropp när man tittade på dom - älskade små barn. kommer bli otroligt roligt att ha dessa minnen och bilder sen när våra barn växt upp. Det hade varit kul om vi fortsätter att träffas även sen när föräldraledigheten är slut :) Kanske hittar på något, åker på busland eller badar ihop :D 
 
När alla mammor hade åkt hem igen så fastnade jag hos Josefin och föreslog att vi skulle gå ut och gå en promenad tillsamman när Philip hade stuckit till jobbet så vi åt Lunch ihop och sedan gick vi en härlig men kall promenad tillsammans. Efter det gick jag hem, på vägen hem stötte jag på glassbilen - har inte handlat av glassbilen på flera år så jag passade på att köpa lite mjölkfri glass och några strutar som Pontus tycker om.
 
Lou, Lilly, Adrian, Lorents, Sebastian och Astrid (Alla mammor har godkänt att bebisarna är med på bild)
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Veronica Wallgren:

Vad mysigt! :)

Kommentera inlägget här :