Arg och glad

publicerat i Charlie 1 - 1,5år;
Tänkte skriva om lite saker idag. Jag börjar med den som gjorde att jag tappade mitt hjärta på parkeringen.
 
Jag tänker inte vara tyst om saker som gör mig riktigt upprörd och ledsen längre. Nu ventilerar jag och folk får ha sina åsikter - detta är mina! 
 
Jag lämnade Charlie på dagis precis som vanligt. Idag var han lite gnällig men det kan han vara och det brukar vara över direkt jag gått. Jag gav honom till en av pedagogerna (inga namn nämda) och hon sa att de skulle gå o äta lite gurka och sen gick jag. Vi bor ovanpå dagiset så jag gick upp och tog hundarna och gick till bilen. När jag står vid bilen hör jag ett ledset barn och tittar då åt det hållet. Då står Charlie vid grinden i bara strumporna och storgråter och tittar på mig. Jag kände bara hur mitt hjärta sjönk. En förbipasserande kvinna som var ute med hunden tittade också på honom och tittade sedan frågande på mig. Jag satte in hundarna i bilen och bestämde mig sedan för att gå ner till honom. Jag kan för mitt liv inte sätta mig i bilen och köra till jobbet när han står där ensam och jätte ledsen! 
 
När jag tröstat honom en liten stund kommer pedagogen ut. Ojsan han rymde visst, kom nu här Charlie så ska vi in och äta gurka. Jag blev bara så paff så jag sa hejdå och gick men sen när jag satt i bilen skönk allt ner och jag insåg vad som faktiskt hänt. Jag blev rosenrasande och ringde min mamma för att ventilera lite. Jag hade lämnat honom på dagis max 2 minuter innan han stod vid grinden. Jag förstår att de inte kan ha koll på barnen konstant men när jag precis lämnat honom och han dessutom var ledsen/de vet att jag bor precis breve så de kan väl för i helvete underhålla honom tills de vet att jag åkt! Men nej han ska gå ut? och stå helt ensam vid grinden och gråta!? Han är bara 17 mån (på måndag) och detta får bara inte hända! Jag kände bara för att gå in och hämta min son och aldrig mer sätta honom på ett dagis. 
 
Pontus hämtade honom senare på eftermiddagen och frågade då vad det var som hade hänt och berättade att jag blivit upprörd men det visste den pedagogen ingenting om och pratatade bort det hela. På tisdag när Charlie ska dit igen är jag ganska inne på att ta upp det hela och berätta ett och annat för dem. Man ska kunna lite på dem också händer det här! 
 
Snacka om att man blir speciell som förälder alla en sinnen öppnas och man blir sjukt stark och tuff! Man gör verkligen allt i sin makt för sitt barn! 
 
Nog med surigheterna! Idag satt jag och pratatade med en kolega på jobb om Charlies allergi och att jag tyckte det var så svårt att hitta en mjölk och soja fri ost så sa hon att Ica butiken på samma gata som vår arbetsplats hade sån ost! Varför har jag inte gått dit och letat?! jag har kollat i varenda matbutik i ystad förutom den!! Snacka om lycka när jag stapplade in där och de hade en mjölk/soja fri ost som dessutom smakar som vanlig gouda ost!! Dessutom hade de lite andra sjukt bra mjölk/soja fria produkter som jag kommer köpa senare till Charlie. Visst priset är ju högre än de vanliga produkterna men glädjen att det bara finns gör att jag inte bryr mig om att det blir extra kostnader! Allt för min son! 
 
 
Jag kommer finnas där för dig genom vått och torrt! Alltid vid din sida min son! <3 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :