Beställt bilstol

publicerat i Charlie 6-7 månader;
Vår kille kommer inom snarast växa ur sitt babyskydd och behöver nu en större bilbarnstol, så idag hade vi turen att det var 10% rabatt på alla bilbarnstolar på Jollyroom så vi passade på att beställa en svart Axkid kidzofix. Vi tyckte att den verkade jätte bra med justerbart nackstöd, den går att använda i alla bilar även utan izofix (vi har dock izofix i vår). Den går att vända till framåtvänd när Charlie blir äldre så slipper vi att köpa ytterligare en stol. Vi betalade 3400:- för den och då fick vi till solskydd, sparkskydd och en baby on board skylt till. Jag hoppas att vi blir nöjda med den sen när vi använt den ett tag också. Den fanns i flera färger men vi valde enkel svart då det passar bäst i vår bil och det var en färg som båda kom överens om. 
 
 

man kan inte alltid vara glad

publicerat i Charlie 6-7 månader;
Putläppen <3 Ärvt från mig, jag gör så när jag blir riktigt ledsen och min nästkusins barn gör exakt likadant haha ;) 
inte glad alls 
Livet är riktigt jobbigt
Mamma rädda mig! 
Så nu var det bättre! :D 

Charlies halvårs dag!

publicerat i Charlie 6-7 månader;
Den 23/7 blev Charlie 6 månader gammal och det innebar ju att vi var tvungna att fira hans halvårs dag! Så vi gjorde det som han tycker bäst om just nu. Åkte och badade på sjöbo ora, ett utomhusbad. Bilderna där han är utan mössa togs enbart för att få bilder och mössan sattes sedan på igen så ni behöver inte oroa er ;) Vi hade en toppen dag och åt på A Pizza till lunch och grillade på kvällen och till efterrätt blev det marängschwis!! :D 
Äter majskrokar
Sen åkte vi hem till mormor och morfar för att passa deras hus när de var på semester så då passade vi på att bada i deras pool. Charlie älskar verkligen det! Man kan inte tänka sig att detta är samma kille som för 3 månader sedan gallskrek bara man gick in i badrummet! 
tihi min killar det! 
Min lilla apa! <3 
Så nu har jag överöst bloggen med bilder igen! Love it. Titta och njut! :D 
 

Nya saker

publicerat i Charlie 6-7 månader;
Bildbevis på att han gick upp i krypställning!!! 
Badar i vasken hos mormor och morfar
Sitter i kundvagnen för första gången
Myser med pappa
Biter på tummen
Badar 
Äter bröd helt själv
 
 
 
 
 

krypställning

publicerat i Charlie 6-7 månader;
Charlie gick upp i krypställning och stod och gungade. Snart kryper min lilla bebis! Var tog tiden vägen. Liten blir verkligen stor för fort. Stolt blir man i varje fall vid varje litet framsteg!

Av mormor och morfar

publicerat i Charlie 6-7 månader;
 
 
Här är massor med bilder som är tagna av Charlies mormor och morfar.
nyfödd kille! <3
Precis hemkommen från BB
Ska på sitt första kalas 6 dagar gammal
Välkommen till världen festen för Charlie
Hos Tant Lilian! <3 Tröttis sover i mammas famn <3
Myser hos Tant Ylva
Första mötet med gamla gamla mormor <3 (Vi saknar dig!)
Hos gamla mormor <3
Dopet
Charlie med mammas kusin
åh han är för söt! mamma hjärtat smälter
kusinmys! <3
mamma o son mys <3
Charlies första valborg <3
Sötaste kusinerna! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Välling

publicerat i Charlie 5-6 månader;
Vi har varit iväg på 4H läger i en hel vecka och jag kan inte annat än att vara stolt över min fina pojke, han har skött sig super och varit jätte duktig, Charmig och jag kan knappt förstå att han är min! Jag är en riktigt stolt mamma. Jag måste säga att vi haft riktigt tur som har en så lätt, snäll och välmående kille. Ja jag avgudar min son! 
 
På tisdag blir han 6 månader! Helt galet vad tiden går fort! Håller man i hans händer så går han jätte fint framåt och han älskar det! Han älskar även att bada, det är bland det bästa som finns. Det trodde man inte för någon månad sen då han gallskrek bara man gick in i badrummet. Han sitter riktigt stadigt nu. Visst tippar han i mellanåt så man får ha kuddar runt om men han kan sitta i ca 1 minut utan problem. Han har inga tänder och det verkar inte vara några på gång just nu heller. Det kommer nog ska vi se :D Han har kommit på att det är kul att attackera min haka och gör det ofta och väl. Äta på mitt hår är också en av hans stora intressen!
 
Idag fick han prova på välling för första gången, han slurpade i sig 120ml med stor entusiasm och slocknade sedan gott. Så det lär vara något vi får börja med. Vi har fått hem rätt mycket provpåsar av både gröt och välling. Gröt äter han redan med stor aptit och nu lär det bli lite kvällsvälling också. Men jag ammar fortfarande 2-3 gånger på dagen och de få gångerhan vaknar på natten vilket inte är varje natt. Han brukar sova hela nätter nu men vaknar vid 4-5 tiden så då brukar jag amma honom och försöka få honom att somna om vilket oftast går väldigt bra. Han sover i sin egna säng till han vaknar då vid 4-5 då flyttar jag över honom så han sover mellan oss. 
 
 

Instagram

publicerat i Charlie 5-6 månader;
Här kommer lite instagrambilder. Bilder från saker vi gjort på dagarna osv.
Nya leksaker
Glad pigg kille 5 på morgonen
somnar om lagom till att mamma är så vaken att hon inte kan somna om
Härligt glad kille
sötnosen
ute i sittvagnen på kvällspromenad
snygg sovstil
leker
Älskar att kvällsgunga
trött litet hjärta
härlig frilla haha
<3