Ingen hjärtformning

publicerat i Graviditet 27 veckor --> BF!;
Vilken morgon, var på specialist ultraljud för att se hur stor risken var att lillen kom för tidigt pga skiljeväggen i min livmoder... Jag hade inte delad livmoder så risken för att han kommer för tidigt är inte större än för någon annan. Tappen var hel och allt var slutet. Han hade inte fixerat sig men huvudet låg nedåt så allt var jätte bra! Han sa att det som gjort att jag blödde i början av graviditeten och som gjorde att det såg ut som en skiljevägg var ett till foster. Så jag bar på TVILLINGAR! från början.
Hade ju varit skönt om kvinnan som jag hade i vecka 13 när jag började blöda så mycket och hon såg skiljeväggen kunde sagt att det kunde var ett till foster...Jag är i varje fall mycket lugnare och är inte lika rädd att han kommer titta ut för tidigt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Oj, vad paff du måste blivit då du fick reda på det! Men det var väl meningen att du skulle få just EN bebis! :) Tur livmodern inte var delad också, en heelt normal graviditet alltså! :) Kanon!

Svar: ja det känns verkligen svårt att ta in, många tankar som far omkring. Min sambo tyckte att det var riktigt skönt att vi äntligen kan slappna av nu, man undrar varför vi inte kunnat få denna informationen tidigare. Det krävdes visst en otroligt intresserad pensionär som ändå fortsatte jobba i forsknings syfte för att vi skulle få veta.
pinkmum.blogg.se

2:a kommentar, skriven , av Natalie N:

Oj oj oj!! Skönt iallafall att liv moderna inte är delad! :)

Svar: ah det är skönt, speciellt inför framtida barnplaner.
pinkmum.blogg.se

3:e kommentar, skriven , av Mathilda:

oj tvillingar, tänk att inte få reda på det förens nu.. måste kännas knasigt! :)

Svar: ja det känns verkligen svårt att ta in, många tankar som far omkring. Man undrar hur det varit om jag fått reda på det från början och sluppit all denna oro. Sen undrar man hur det varit om den som stöttes ut hade stannat kvar. Man frågar även sig hur stor chansen är att det blir tvillingar igen?
pinkmum.blogg.se

4:e kommentar, skriven , av Sarah - BF 130210 ♥:

Men vad skönt att den inte var delad! Synd att förlora tvillingen men skönt att veta för framtiden att allt ser normalt ut :)

Svar: ja det var väldigt skönt att få veta att man ser normal ut för då är det inte riskfyllt för oss att skaffa syskon i framtiden. Lite trist att förlora tvillingen men känns snopet att inte få veta vad som hänt förens nu!
pinkmum.blogg.se

Kommentera inlägget här :