vattengympa och barnmorskebesök

publicerat i Graviditet 27 veckor --> BF!;
idag var jag på vattengympa på morgonen, super skönt. Man kan ju knappt röra sig nu när man är så stor så när man kommer ner i vattnet är det en sån befrielse och man kan äntligen röra sig igen haha. Sen får man slappna av och träna andningen. Efter vattengympan blev det lite kallabalik då det var en av tjejerna som började blöda jätte mycket i duschen, men sån tur har vi vattengympan på sjukhuset så det var en annan tjej som följde henne upp till BB. 
 
Efter vattengympan blev det raka vägen till Åsa min barnmorska. Vi pratade lite och mätte magen och lyssna på lille C´s hjärtljud. Allt såg bra ut, lite äggvita i urinen hade jag men det var så lite och allt annat såg bra ut så det fick man lov att ha såhär i slutet sa hon.
Lille C´s hjärtljud: 145 slag/min
Sf mått: 39cm! = ligger ovanför översta kurvan! 
Bebis status: FIXERAD!! --> ÄNTLINGEN! 
 
Imorgon går vi in i vecka 39 (38+0) och jag gör allt för att det hela ska sätta igång ordentligt, både igår och idag har jag haft förvärkar fram och tillbaka. Tycker dock att de är starkare idag än igår.
Vi längtar efter vår son! 
Vecka 37+5! 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Natalie - Liten i magen <3:

Hur gör dom nu när han är så stor? Kommer dom sätta igång dig tidigare eller ska no vänta och se vad som händer? :)

Svar: Jag vet faktiskt inte. Ingen vill riktigt säga något, antar att de inte vill skrämma oss men hadej u varit skönt om de sa något.. Vi ska i varje fall in till specialistmödravården i vecka 39 alltså om en vecka ungefär och då ska de göra ett tillväxtultraljud och sen kommer de nog prata med oss om hur de och vi känner. Min barnmorska tror att de inte kommer låta mig gå över tiden i varje fall. Men som det är nu känns allt väldigt ovisst.
pinkmum.blogg.se

Kommentera inlägget här :