4 månader!

publicerat i Charlie 4-5 månader;
Idag blir Charlie 4 månader gammal.
 
Han är en så otroligt härlig kille som verkar trivas med livet och utvecklas bra. Han är lite före i utvecklingen och är väldigt stadig för sin ålder. Han kan "sitta" själv, då sitter han lite böjd framåt, ser så gulligt ut. Han jollrar massor och skrattar ofta, en riktigt glad och go kille är han!
 
Vi har börjat ge honom smakisar och gör det i hans takt och efter hur hans mage klarar det, allt efter barnmorskans råd! Han får en liten portion gröt på kvällen och sedan ammar jag honom så han blir helt mätt och sen vi började med detta har han sovit hela nätter! Riktigt härligt och när han sen vaknar vid 5 tiden ammas han och sedan somnar han om igen. Av de som vi provat ge honom är päronpurén favoriten! Jag har även gjort egna puréer, gjorde morortspuré, ärtpuré och majspuré! Dessa har jag inte provat ge honom ännu, men det kommer. Han verkar vara en riktigt matglad kille, av det vi provat har han gillat allt och äter med stor glädje! 
 
Han älskar att få stå och står mycket heldre än sitter/ligger. Han har även börjat knipas med tårna och det gör riktigt ont! Hahah! 

Kommentera inlägget här :