Framsteg

publicerat i Charlie 3-4 månader;
Charlie har verkligen gjort många framsteg på sista tiden och jag känner att jag måste skriva ner dem, det är otroligt roligt att följa sin lilla kille på hans resa genom livet! Tänk att nästa vecka blir han 4 månader gammal! 
Han hittade sina fötter för 2 veckor sen (29/4). Det var så gulligt, han såg så förvånad ut när han fick tag i foten och inte kunde flytta foten för att han själv höll fast den. Nu denna veckan har han börjat att knipa tag i leksakerna i babygymmet med sina tår. 
Han har även blivit riktigt stark, han kan hålla upp sig själv om man lutar honom mot något så han kan stå en liten stund mot ett stöd. Han ser så stolt ut när han får göra det.
 
Han har även börjat sitta, fast han sitter lite böjt framåt och håller balansen genom att hålla händerna i underlaget eller i sina ben. Han är så duktig vår lilla kille. Denna veckan tog han även sina aldra första steg i gåstolen, mamma och pappa jublade och hejjade! Han gick både bakåt och frammåt. Han sitter gärna i gåstolen och när han lyckas få den att låta blir han så himla glad! Han håller även upp sin kropp så bra själv nu att jag inte behöver bulta upp med filtar i matstolen! 

Han är en väldigt härlig liten person som bara visar mer och mer personlighet varje dag. Han är väldigt bestämd och vet vad han vill på gott och ont ;-)
 

Kommentera inlägget här :