Vår lilla bebis

publicerat i Charlie 10-11 månader;
Idag har vi varit på mammababy gympa igen, nu är det bara 2 gånger till sen är vår lilla pojke för gammal. Hur kan han vara för gammal, han är ju min lilla bebis?! Tänk att han redan är 10 månader, har gått sina första steg och säger flertalet ord. Tänkte skriva lite om vår lilla kille nu, kul att kunna läsa sen.
 
ord han sagt än så länge är: Pappa, Bappe, mamma, momo (mormor) 
Hans dagliga matrutiner är:
frukost: gröt,
mellis: pure och rån,
lunch en burk mat/hemmagjord mat,
mellis: macka, youghurt, puré, 
Kvällsmat: det som vi äter
Nattmat, två flaskor majsvälling
Han får rån, kex, majskrokar, riskakor och lite annat smått och gott mellan målen.
Sovrutiner: Han sover oftast från 22-23 till 07-08. Han är en riktigt kvällsmänniska och det var därför vi hade sånna problem när vi försökte lägga honom vid 20 tiden.. Han sover en timmes middag och sen ca 1 timme på eftermiddagen,.
 
Han är rolig filur, trillar han börjar han slå i golvet så att det ska se ut som att det var med mening. Han vinkar hela tiden, till allt och alla. Han är nästan alltid glad och ler mycket. Han är väldigt aktiv, klättrar och kan krypa i super fart! Han älskar att få gunga. Att plaska i hundarnas vatten är super kul. Öppna lådor och burkar är spännande och att lägga saker i varandra är en ny upptäckt. Han är duktig på att leka själv, går gärna med gåvagn eller sin bil. Han tycker om att trumma, tycka på knappar - fjärrkontroller är underbara saker! Han älskar att bada, men bäst är att stå brevid baljan och plaska. Hans aldra bästa sak att leka med och Nellys koppel, det är en underbar sak!  Han är väldigt mammig och vill gärna att mamma ska vara nära hela tiden.
 
 
 

Kommentera inlägget här :