Specialist mödravården

publicerat i Charlie 2år, Gravid med Lillasyster 2015;
Var Fortfarande en flicka. 😊 Beräknades väga 2069gr och låg precis på mitt sträcket! V32+2 idag. Beräknas väga 3600gr som fullgången!  Alltså inte stor! 👍👍 men... Hon låg i säte.. Fick tid för nytt ul om 3v och ligger hon då i säte ska de göra vändningsförsök vilket troligen inte kommer gå enligt läkaren trots att där var bra med fostervatten och då blir det planerat snitt. Han kunde inte se någon missformning men han sa att med största sannolikhet är där det ändå med tanke på hur hon ligger och hur Charlie låg och placeringen på moderkakan var väldigt konstig tyckte han. Låg liksom hälften framför barnet och hälften bakom barnet och nedåt till höger. Han kände på min mage och sa då att formen känns inte normal. han visade även värkkurvan från Charlies förlossning och då sa han att den hade ju planat ut och visade på värksvaghet så han sa att vi ska ställa in oss på att det blir planerat snitt och att där är någon slags missformning. Går det att vända henne så räknar de med normal förlossning men att de ska göra ul direkt vi kommer in för att se så hon ligger rätt och blir det tecken på värksvaghet under förlossningens gång så blir det snitt direkt.
 
Känns nervöst men skönt. Skönt att det finns en plan och jag är nu inställd på att det blir ett planerat snitt. Han sa att om det blir planerat snitt så blir det i v 39. Skulle det sätta igång spontan ska vi åka in direkt och då blir det ul och sen snitt när vi kommer in. 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Åh så synd Anna! Kan tänka mig att du skulle vilja göra det vaginalt egentligen? När läkaren säger så, så blir det sannolikt snitt så lika bra att ställa sig in på det som du gjort! Lycka till;

Kommentera inlägget här :